Project omschrijving

Een mooie huid komt van binnenuit

Heb jij last van puistjes, eczeem of andere storende, terugkomende huidaandoeningen? En weet je niet hoe je ervan af kan komen? Heb je alles al geprobeerd? Of zie je door de bomen het bos niet meer?

Mijn visie is dat vele huidproblemen niet gezien moet worden als aandoening, maar als symptoom van een probleem van binnenuit. Samen met jou gaan we in een orthomoleculair consult achterhalen wat het probleem van binnenuit is. De meeste huidproblemen zijn op te lossen door het eetpatroon aan te passen. Vaak komen de klachten vanuit de darmen en is er één of meerdere voedselintoleranties. Soms zie ik ook tekorten in bepaalde voedingsmiddelen die met het aanpassen van het voedingspatroon of eventuele aanvulling met voedingssupplementen opgelost kunnen worden. Je gaat de deur uit met een plan waarbij we in vervolgsessies, eventueel in combinatie met een behandeling, verder op door gaan.

Een voedselintolerantietest via bloedafname is ook mogelijk.

Wat is orthomoleculaire geneeskunde?
Orthomoleculaire geneeskunde streeft naar het bevorderen van de gezondheid. In de orthomoleculaire geneeskunde gaan we ervan uit dat de meeste ziekten en klachten kunnen worden genezen en worden voorkomen door het lichaam de juiste hoeveelheden voedingsstoffen te geven. Denk hierbij aan vitaminen, mineralen, maar ook aminozuren en de juiste vetten.

Kijk voor meer informatie op www.huidfit.nl of bezoek mijn Instagram of Facebook pagina.

“You are the greatest project you’ll ever work on.”