Project omschrijving

Een mooie huid komt van binnenuit

Heb jij last van puistje op je gezicht? En weet je niet hoe je ervan af kan komen? Heb je alles al geprobeerd? Of zie je door de bomen het bos niet meer?

Mijn visie is dat acne niet gezien moet worden als aandoening, maar als symptoom van een probleem van binnenuit. Het HuidFit acneprogramma biedt een totaalaanbod aan informatie om met je leefstijl, behandelingen en de juiste producten om de strijd tegen acne te winnen!

Wat moet je daar nu mee, die puistjes en onzuiverheden? Dit programma helpt je om volledig te begrijpen waar je acne precies vandaan komt. Daarbij kan je denken aan hormonale problemen, stress, darmklachten, voedingsintoleranties of vitaminen en/of mineralen tekorten. Aan de hand van een vragenlijst achterhaal ik wat de oorzaak is. Vervolgens krijg je toegang tot mijn HuidFit programma en leer ik je hoe je acne kan aanpakken en geef ik je handvatten hoe je in de toekomst je acne onder controle kan houden. Middels coaching kan ik je persoonlijke begeleiding geven.

Met HuidFit bied ik je het totaalpakket aan om je acne nu echt eens te lijf te gaan. Ik wil jou helpen om jouw huid weer te laten stralen… jou weer lekker in je vel te laten zitten, letterlijk en figuurlijk.

Kijk voor meer informatie op www.huidfit.nl of bezoek mijn Instagram of Facebook pagina.

“You are the greatest project you’ll ever work on.”