s613622744484604357_p62_i1_w197Endermologie is een intensieve bindweefselmassage voor mannen en vrouwen. De behandeling bevordert de doorbloeding van de huid, stimuleert de afvoer van lymfevocht en vetcellen en verzacht verhard (litteken)weefsel.

Endermologie in het gelaat

Rimpels opvullen: endermologie stimuleert de huid zodat de fibroblasten, de jeugdcellen, ontwaken. Deze stimulatie, die even doeltreffend is als aangenaam, heractiveert het natuurlijke antiverouderingsproces: – productie van nieuw hoogkwalitatief collageen. – eliminatie van verouderde collageenfragmenten om de huid te ontgiften. – versnelling van de elastinesynthese (+46%) voor een huid die resistenter is tegen meerdere microspiercontracties die vaak de bron zijn van expressielijnen. – synthese van natuurlijke hyaluronzuren (+80%) om de huid meer volume te geven en rimpels te egaliseren

lpg endermologie rimpels

De huid verstevigen:  deze techniek werkt in het hart van de fibroblasten, deze behandeling her activeert de productie van de essentiële steunvezels – collageen, elastine en hyaluronzuur – op natuurlijke wijze voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect. De huid wordt sterker en steviger en krijgt haar natuurlijke spanning terug. De huid wordt geleidelijk aan steviger. Het gezicht wordt opnieuw gedefinieerd met mooiere contouren.

De teint verhelderen: maakt micro-klopbewegingen op het huidoppervlak van het gezicht en de hals. Deze unieke en pijnloze stimulatie exfolieert zachtjes de huid, zorgt voor zuurstof voor het weefsel en start de microcirculatie om de teint te egaliseren. De huid is zachter en de huid straalt. De perfecte manier voor een huid die er onmiddellijk gezond uitziet voor een feest of een speciaal evenement!

LPG endermologie kinOnderkin verminderen: de endermologie-techniek stimuleert de vetcellen met behulp van de verschillende instellingen van de LPG-behandelingskop om het opgeslagen vet efficiënt vrij te geven. Deze techniek helpt ook om de gezichtscontouren te verfijnen en te liften.

 

 

Endermologie op het lichaam

lpg endermologie cellulite

Vet verminderen: uw huidtherapeut gaat doelgericht op zoek naar de zones die de meeste vetophopingen hebben (armen, rug, buik, taille, billen, dijen enz.), om deze vervolgens slanker te maken. Door de vetcellen te stimuleren, wordt de natuurlijke vrijgave van vet geactiveerd (+70%), waardoor zelfs de vetten, die het meest bestand zijn tegen fysieke training en diëten, worden weggewerkt.

Cellulite verminderen: cellulite, waar 90% van de vrouwen (zelfs de slankste en meest atletische) last van heeft, is het resultaat van vetopslag in de vetcellen en de vasthouding van water in het lichaam. Als de vetcellen groeien trekt het bindweefsel aan het huidoppervlak waardoor de huid een hobbelige structuur krijgt. Tegelijkertijd wordt de circulatie geblokkeerd en hopen de toxines zich op. Endermologie stimuleerd de huid en het vetweefsel om ze te verzachten en minder vezelachtig te maken. Tegelijkertijd helpt deze stimulatie om vet vrij te geven en de bloedsomloop en lymfecirculatie te activeren. Cellulite verdwijnt geleidelijk aan en de huid is gladder en zachter.

shutterstock_132872051 [fusion_builder_container hundred_percent=

De huid verstevigen: de gemotoriseerde rollers van de LPG-behandelingskop stimuleren de huid om de cellen, die verantwoordelijk zijn voor de huidverjonging, de fibroblasten, te activeren. Eenmaal geactiveerd beginnen deze cellen het collageen (+240%*) en elastine opnieuw te synthetiseren. De huidkwaliteit verbetert sessie na sessie en de huid wordt zichtbaar steviger en gespierder.

Het lichaam opnieuw vormgeven: dankzij een reeks specifieke bewegingen, herbouwt en herpositioneert de endermologie-techniek bepaalde lichaamsvormen.

 LPG endermologie
Daarnaast kan endermologie op medisch vlak op de volgende manier ingezet worden:

  • lipoedeem
  • bestraalde huid
  • pijn aan spieren en gewrichten
  • littekens door trauma (brandwonden, schaafwonden, andere verwondingen of operatie)
  • zwangerschapsstriemen
  • huidverslapping
  • na liposculptuur of liposuctie

De behandeling

hqdefaultEndermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG-apparaat. De cilinders van dit apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af.

 

Tijdens de behandeling wordt een ‘bodysuit’ gedragen. Hierdoor glijden de cilinders beter over het lichaam en wordt de huid beschermd. De behandeling duurt ca 30-35 minuten.

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]