DermaVitaal Winterswijk

DermaVitaal Winterswijk is sinds september 2010 gevestigd in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix, de praktijk bevindt zich binnen het Cosmetisch centrum Fraaii, route 2.4.
 • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
  9:00 – 18:00

 • Woensdag
  09:00 – 21:00

Streekziekenhuis Koningin Beatrix
Cosmetisch Centrum Fraaii
Beatrixpark 1
7101 BN Winterswijk

DermaVitaal Groenlo

Naast onze praktijk in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix zijn wij ook gevestigd in Groenlo, aan de Lepelstraat 17. Dit pand is gevestigd in de binnenstad van Groenlo en heeft een gezellige huiselijke sfeer. Er is beperkt parkeerruimte voor de deur. Als deze bezet is kan je elders in de straat met een parkeerschijf parkeren.

Openingstijden

 • Maandag en vrijdag
  9:00 – 18:00

 • Woensdag
  15:00 – 18:00

Lepelstraat 17
7141 AS Groenlo

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit drie enthousiaste huidtherapeuten die afzonderlijk in Winterswijk en Groenlo werkzaam zijn. We stellen ons graag aan je voor.

Brenda de Haart
Brenda de HaartHuidtherapeute en eigenaar van DermaVitaal
In 2010 startte ik na het afronden van mijn opleiding Huidtherapie direct met mijn eigen praktijk. Eerst in het SKB in Winterswijk en vijf jaar later opende ik ook in Groenlo de deuren van mijn tweede praktijk. Ik vind het fantastisch het ondernemerschap te combineren met de behandelingen. Ook vind ik het fijn de medische kant van het vak af te wisselen met cosmetiek. Ik ben mij op dit moment aan het specialiseren in het behandelen van acne, omdat ik merk dat er binnen de huidtherapie te weinig aan preventie wordt gedaan. Ik volg daarvoor nu de opleiding tot Hormooncoach bij Ralph Moorman.

Naast mijn werk heb ik een prachtig gezin met mijn man en twee lieve jongens van één en zeven jaar oud. Eigenlijk neemt dat bijna al mijn vrije tijd in beslag, maar als ik dan toch even tijd voor mezelf heb dan ben ik te vinden in de bossen van Brummen (waar ik woon) of op de Veluwe. Dan heb ik mijn trail- of hardloopschoenen aan en ben ik heerlijk lange afstanden aan het hardlopen. Ook hou ik veel van lezen, gezellig lunchen of dineren met vrienden en wandelen met het gezin en mijn hond.

Joyce Asbroek
Joyce AsbroekHuidtherapeute
Ik ben Joyce, huid- oedeemtherapeut en onderdeel van het fantastische team van DermaVitaal sinds 2014.

Het leukste aan mijn werk als huidtherapeut vind ik het contact met mensen. Iedereen heeft zo zijn of haar verhaal en probleem. Een huidprobleem kan grote impact hebben op hoe iemand zich voelt. Ik vind het super om met mijn kennis en vaardigheden als huidtherapeut wat voor deze mensen te kunnen betekenen. Zodat ze zich beetje bij beetje weer beter gaan voelen. Daar doe ik het voor!

Nelleke Nijman
Nelleke NijmanHuidtherapeute
In juli 2013 ben ik afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Door de jaren heen heb ik veel ervaring in oedeemtherapie, nazorg borstkanker en het behandelen van huidaandoeningen opgedaan.

Als huidtherapeut vind ik het belangrijk dat mensen lekker in hun vel zitten. Als je bepaalde huidklachten hebt, doet dat meestal ook wat met je zelfvertrouwen. Het mooie van ons vak is, dat we huidproblemen verminderen en verhelpen en daarmee vaak een stuk onzekerheid bij mensen wegnemen.

Sinds januari 2018 ben ik samen met een collega een eigen praktijk gestart in Doetinchem. De combinatie van het werken bij DermaVitaal en in mijn eigen praktijk vind ik erg prettig. Bij DermaVitaal werken we in een fijn team met leuke collega’s, waarbij de patiënt centraal staat.