DermaVitaal Groenlo

DermaVitaal is gevestigd binnen de stadsmuren van Groenlo en heeft een gezellige huiselijke sfeer.

Adres

Lepelstraat 17
7141 AS Groenlo

Er is beperkt parkeerruimte voor de deur. Als deze bezet is kan je elders in de straat met een parkeerschijf parkeren.

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 – 18:00

 • Dinsdag
  9:00 – 17:00

 • Woensdag
  10:00 – 18:00

 • Donderdag
  8:00 – 17:00

 • Vrijdag
  9:00 – 17:00

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit twee enthousiaste huidtherapeuten. We stellen ons graag aan je voor.

Brenda de Mul
Brenda de MulHuidtherapeute en eigenaar van DermaVitaal
In 2010 startte ik na het afronden van mijn opleiding Huidtherapie direct met mijn eigen praktijk. Ik vind het fantastisch het ondernemerschap te combineren met de behandelingen. Ook vind ik het fijn de medische kant van het vak af te wisselen met cosmetiek. Ik ben mij op dit moment aan het specialiseren in het behandelen van acne, omdat ik merk dat er binnen de huidtherapie te weinig aan preventie wordt gedaan. Ik heb daarvoor nu de opleiding tot Hormooncoach bij Ralph Moorman gevolgd en ben mij nu aan het specialiseren tot orthomoleculair adviseur.

Naast mijn werk heb ik mijn twee lieve jongens van vier en tien jaar oud. Eigenlijk neemt dat bijna al mijn vrije tijd in beslag, maar als ik dan toch even tijd voor mezelf heb dan ben ik te vinden in de bossen. Dan heb ik mijn trail- of hardloopschoenen aan en ben ik heerlijk lange afstanden aan het hardlopen. Ook hou ik veel van lezen, gezellig lunchen of dineren met vrienden en wandelen met de kinderen en mijn hond.

Steffanie Spijkerman
Steffanie SpijkermanHuidtherapeute
Tijdens de opleiding als doktersassistente mocht ik kennismaken met het beroep Huidtherapeut, en dit wekte meteen mijn interesse. Daarom heb ik ervoor gekozen om na mijn afgeronde opleiding als doktersassistente door te studeren als huidtherapeut. Dit enorm waardevolle beroep mag ik nu sinds 2020 uitvoeren. Ik heb in zowel cosmetische als medische klinieken gewerkt, en vind het nu erg leuk om beide werelden te combineren. Vooral het op maat maken van een behandelplan voor elk individueel persoon vind ik erg belangrijk, om ervoor te zorgen dat iemand letterlijk weer goed in zijn vel zit. Een huidprobleem kan namelijk grote gevolgen hebben voor het zelfbeeld en iemand hiermee leren omgaan, het te verminderen óf zelfs helemaal verhelpen geeft mij veel voldoening en waardering.
Buiten het werk in de praktijk om ben ik altijd bezig om mezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Ook het luisteren naar podcasts, het kijken van documentaires en het lezen van boeken over gezondheid vind ik erg leuk en leerzaam om zo mijn kennis te verrijken en dit door te kunnen geven aan anderen.