DermaVitaal Winterswijk

DermaVitaal Winterswijk is sinds september 2010 gevestigd in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix, de praktijk bevindt zich binnen het Cosmetisch centrum Fraaii, route 2.4.

Openingstijden

  • Alle werkdagen
    9:00 – 18:00

Streekziekenhuis Koningin Beatrix
Cosmetisch Centrum Fraaii
Beatrixpark 1
7101 BN Winterswijk

DermaVitaal Groenlo

Naast onze praktijk in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix zijn wij ook gevestigd in Groenlo, aan de Lepelstraat 17. Dit pand is gevestigd in de binnenstad van Groenlo en heeft een gezellige huiselijke sfeer. Er is beperkt parkeerruimte voor de deur. Als deze bezet is kan je elders in de straat met een parkeerschijf parkeren.

Openingstijden

  • Woensdag en donderdag
    9:00 – 18:00

Lepelstraat 17
7141 AS Groenlo

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit drie enthousiaste huidtherapeuten die afzonderlijk in Winterswijk en Groenlo werkzaam zijn. We stellen ons graag aan je voor.

Brenda de Haart
Brenda de HaartHuidtherapeute en eigenaar van DermaVitaal
In 2010 startte ik na het afronden van mijn opleiding Huidtherapie direct met mijn eigen praktijk. Eerst in het SKB in Winterswijk en vijf jaar later opende ik ook in Groenlo de deuren van mijn tweede praktijk. Ik vind het fantastisch het ondernemerschap te combineren met de behandelingen. Ook vind ik het fijn de medische kant van het vak af te wisselen met cosmetiek. Ik ben mij op dit moment aan het specialiseren in het behandelen van acne, omdat ik merk dat er binnen de huidtherapie te weinig aan preventie wordt gedaan. Ik volg daarvoor nu de opleiding tot Hormooncoach bij Ralph Moorman.

Naast mijn werk heb ik mijn twee lieve jongens van twee en acht jaar oud. Eigenlijk neemt dat bijna al mijn vrije tijd in beslag, maar als ik dan toch even tijd voor mezelf heb dan ben ik te vinden in de bossen. Dan heb ik mijn trail- of hardloopschoenen aan en ben ik heerlijk lange afstanden aan het hardlopen. Ook hou ik veel van lezen, gezellig lunchen of dineren met vrienden en wandelen met de kinderen en mijn hond.

Manon Kolkman
Manon KolkmanHuidtherapeute
Mijn interesse in huidverbetering begon toen ik 7 jaar geleden startte met mijn opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste. Na mijn opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste merkte ik dat ik het erg leuk vond om mensen te kunnen helpen met hun huidproblemen waar zij zichzelf aan storen. Daarom ben ik in 2017 begonnen met de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn afstudeeronderzoek heb ik praktijkonderzoek gedaan waarbij ik een hygiëneprotocol bij sinus pilonidalis heb ontwikkeld. In 2021 studeerde ik af.

Ik doe er graag alles aan om huidaandoeningen te voorkomen en/of te verminderen, waardoor mensen zich weer zekerder gaan voelen over hun huid. Mijn ambitie is om het geleerde van de afgelopen jaren toe te kunnen passen. Hierbij vind ik het belangrijk dat de huidtherapeut de cliënt helpt, ondersteunt en begeleidt tijdens de behandeling en de gemaakte beslissingen. Daarnaast vind ik het van belang dat de behandeling individueel op de cliënt gericht is. Ik ben dan ook blij als ik degene mag zijn die daarvoor kan zorgen.

Nina Koerselman
Nina KoerselmanHuidtherapeute
Mijn interesse in de huid begon al van jongs af aan. Ik was altijd al bezig met hoe je de huid het best kunt verzorgen en hoe je problemen van de huid kunt oplossen. Daarnaast is het mijn passie om in contact te zijn met mensen en ze te helpen. Toen ik opzoek ging naar een opleiding die hier het best bij zou passen, kwam ik al snel bij de opleiding Huidtherapie. Nadat ik mijn HAVO diploma had behaald, startte ik in 2018 met deze opleiding.

Wat ik zo mooi vind aan het vak Huidtherapie, is dat je de medische behandelingen kunt afwisselen met de cosmetische behandelingen en iedereen op een andere manier kunt helpen. Tijdens de behandeling vind ik het belangrijk dat er gekeken wordt naar de wens van de patiënt en dat ik daarbij een geschikt behandelplan kan opstellen en uitvoeren.

Naast het werk hou ik er van om samen met mijn vriend en hond in het bos te wandelen. Ook ben ik met het paard graag in het bos te vinden, om heerlijk te genieten van de rust en vrijheid. Daarnaast ga ik graag lekker eten met vrienden of familie.